Fia.,,

Om du läser detta, så har vi planerat skagern runt 18-20 juni :D. Så då hoppas jag att du följer med! Men ja ringer dig ikväll, för å va säker på att du får veta :P. Allt jag hade och säga. Nu blir det snart knalla till skolan. see ya!

hmm, har jag nåt kul å skriva tro?^^

Nja, tänkte väl att jag kanske ska uppdatera lite :P, I går minsann va jag och tesstade min balklänning, måste säga att jag är helt kär i den! Den verkligen är perfekt! Så himla fin. Även min studentklänning är snart klar :D. Nu är det inte långt kvar, och det känns underbart. Ska bli så härligt att slippa brogårdsskolan, gå vidare in i vuxenlivet. Vi får väl se om jag kommer in på något universitet, eller om jag får jobba kvar på donkan ett tag till :S. Men fasen, det tar vi sen. Hehe är ju ändå några månader kvar.
Nu ska ja ta och sno lite bulldeg från mamma :P, hade bra så hörs vi. kram kram


uppdatering igen

Tjenare, idag vaknade jag tidigt vill jag lova. Va redan upp klockan sju och studsade :P, men så är det ju alltid när man är ledig och tänker att man ska sova ut. I alla fall, fick i mig lite banan innan det bar iväg till hästen :D Idag kommer det en ny polle till stallet, ska bli lite kul faktiskt, är lite nyfiken.
Sen nu i eftermiddag ska jag iväg på möte, vad nu det ska handla om :S. Men det går nog bra, hoppas jag.
Sitter och funderar över min balklänning också :S, vill faktiskt ha hem den snart! Egentligen skulle man ju åka ner och kolla om den är färdig.... Men njae, känner inte att ja har någon lust till det just nu. Har även snöat här i Värmlan idag, det känns ju lite sådär.. :(
Men det försvinner ju lika fort som det kommer som tur är :P! Känner mig faktiskt lite rastlös nu, får se om ja kanske ska ta å städa mitt stökiga rum?
ja, ja. Ni får hade så bra sålänge tjing tjing.

tjosan

Har precis kommit hem från skolan, en helt okej dag faktiskt måste jag säga.
Hamnar som vanligt framför datorn ^^, Men va fasen har man inget att göra förränns ikväll så...
I dag fick pollen lite nya pjucks, vilket uppskattades..:P Hade tänkt å ta en ridtur, men vi får se hur det blir med det.
I morrn minsann, då blir det kul. Längtar som tusan! Då drar ja från stan :D:D:D (Y) Inga fel!
Hejdo<3

trött..

Guda mejjöön, vaknade precis upp från att ha somnat i soffan. Jäklar va skönt man sover just där. Funderar på att faktiskt krypa mig till kojs, och sa vad morgondagen har att bjuda.
Men vi får se hur det blir med det.

good evning

hmm, har precis kommit hem från en härlig tur med skithästen <3
Har fått rensat mina tankar och kommit fram till en massa saker. Vilket faktiskt känns ganska bra.
Ska verkligen koncentrera mig till helgen.... Frida, ja köper våra biljetter i morgon. Nu är det inte långt kvar.
Tror det kommer bli kul!
Ja, ja nog om det, nu ska jag hoppa i badet och rensa tankarna samt kika på nåt kul på webben.
hade bra, bättre än bäst. (så kanske det smittar av sig på mig)
natti natti!

.....

Hej hopp. Idag har väl inte direkt vart någon toppen dag.. :(
Men jag hoppas att den blir bättre.
Ska i alla fall upp till hästen och rida en sväng nu. hejdo<3

Om det är nån som läser..

Så gick det inte riktigt som jag ville. Jag försökte in i det sista, med det slutar med att jag står här själv. Är otroligt glad över de nära och kära som jag nu har kvar. När den underbaraste i mitt liv försvunnit, glidit mig ur händerna. Kommer jag att klara det här? Hur? För jusst nu känns allt som om jorden går under.
Ska koncentrera mig på att kämpa upp till ytan igen. Men jag får tacka för dom två fina åren vi fick tillsammans, kommer jag aldrig glömma.
Jusst nu skulle jag bara vilja ha en förklaring, vilket jag förstår att jag inte kommer och få.
Men tack för er som orkade läsa.
Hade bra<3


...

Nu ska jag verkligen göra allt jag kan!, För att behålla det jag har.

hell yeah!

Hej hej. Idag har jag vart i skolan, var väl inte direkt det roligaste jag gjort haha. Men är bara glad att jag gick samt slutförde dagen. Är jätte fint väder ute nu, i alla fall var ute och åkte bil med Frida på lunchen, hade tre håltimmar. Inte okej!
Hoppas på att snart få åka till stallet, har ett lermonster där som jag måste göra någonting åt :P. Sen ikväll har jag tänkt att knepa ihop min power point presentation, med eller utan hjälp. Varför föddes jag inte teknisk för?
Ja, ja på nåt sätt ska ja allt få ihop det. Men nu ska ja surfa vidare.. tjing tjing :D

uppdatering

Tjoo, igår vart det en sväng på mastmagasinet, det var helt okej, dock var det oerhört mycket folk. Drog hem runt en halv två. Duktig som jag är koma jag upp i tid i morse, klockan sju. Då jag faktiskt tog ut de fybenta vännerna uppe i stallet. Efter det blev det en hela två timmarstur med Freja bebisen.
Har även spenderat min dag med underbara Frida. Idag har jag haft en del ångest, och varit en del spänd. Tror nog ja vet va det beror på. Som jag sa på facebook,
min situation jusst nu, är faktiskt en aning förvirrande... Kanske helt enkelt ohållbar.
Jag ger det ett par dagar till, sen får vi se om ja gör något åt det. För jusst nu känns det otroligt förvirrande. Nå väl. Jag får helt enkelt ta dagen som den kommer.
Nää, nu ska ja funderar på å krypa till kojjs. natti natti

helkväll

Heej, gårdagen gick verkligen i ett..
Var i Karlstad på 20 års fest, träffade en hel drös med härligt folk. :D Riktigt roligt att se lite andra ansikten, snälla killar samt snälla tjejer. Det började med att jag åkte in till till karlstad å köpa lite behövande grejjer, bland annat lite underkläder och foundation. Sen bar det av till kusinerna, väl där fick vi reda på att Erik redan hade cyklat iväg till festen, men vi hittade dit vi också tillslut. Vi höll till nere i en lokal vi hamnen, en motorcykelklubb. Där serverades det tacos, och sedan kunde man knalla upp till baren som bestod av olika sorters alkohol.. hehe.
Efter allt förfestande, med mycket skratt och sånger, fortsatte vi in mot stan, där det blev utgång på olika krogar. Grejjen var ju den att jag är för liten för att komma in på de "roligare" uteställena, så några snälla pojkar drog med mig in på scoore i stället. Kanske ingen höjdare, då det inte fanns något dansgolv.. :S, så det slutade med att vi drog iväg å käkade kebab :P
Väl klockan halv tre? drog vi oss hemåt, så jaa.. Jag tackar för en väldigt rolig kväll pluss natt. Det var kanon!
Uppdaterar nog en sväng i eftermiddag :)

samtal

Om det nu kommer ett samtal? :(
Det är bara vänta och se, men börjar bli ganska trött...

beslutsångest :(

Jag har beslutsångest, mellan att åka till karlstad å festa i morgon eller stanna hemma.
Försöker fibrilt få med mig nån brud dit, så ja slipper komma själv. Dels har jag ju också kusin vitamin Erik där. Så det slutar nog med att jag åker ändå, med eller utan brud.
Så de så.
Nää nu ska ja ta en alvedon å kolla på Navy CIS.. Och vänta på ett samtal :P
Hejdo

hungriig

hej, hej. Kom precis hem från Frida babe, vi va iväg å red en sväng i skogen nu på morgonen. Men jäklar va hubgrig ja va nu när ja kom hem :O
sitter jusst nu å käkar en kall pizzabit med bärne på, inga fel ^^
Känner mig väl inte så oerhört munter idag, men jag hoppas ja klarar mig, men det är svårt. Jag vill verkligen inte ha det såhär.
Hade ja fått bestämt hur ja skulle vilja ha det, så hade ja valt att leva med den jag älskar, ha ett litet hus med stall, någonstans på landet, ha en hund och kanske två barn.
Drömma kan man ju alltid.
Nä nu ska ja återgå till min pizza.

hallo

Vad gör jag? joo, sitter i soffan å knarkar alvedon som ett as. Härligt. Livet är så bra i bland. Fasst för mig har det messt gått utför.
Ska eventuellt sova hos Frida, för ja pallar inte att vara själv, det känns inte alls bra. Sen i morgon ska vi ut till de unerbara fyrfotngarna. Hoppas att det blir fint väder.
Nu blir det å åka upp till min lilla Bebis för att ta in henne, sen till helgen får vi se va ja hittar på. Uppdaterar senare,

usch

Varför går inget som man tänkt sig för?
Att det ska vara så svårt att få vara lycklig. Att allt jag har ska glida mig ur händerna..
Jag vill verkligen inte!

Men ett som är säkert är att det snart är studenten, det kommer bli så himla roligt! Skolan är slut, man får springa ut i vita student mössor, vita sommarklänningar. Sedan är det bal. Tänk er, det är första gången (för mig i alla fall) som man få klä upp sig riktigt fint. Man får känna sig vacker, med en påkostad klänning, påkostad kostym.
Även om min avslutning inte blir som jag tänkt mig, så kommer jag nog i slutändan ha kul ändå, tack vare mina nära och kära!

Idag

Idag kom äntligen min student mössa jag är så glad :D Den är verkligen jätte fin! Nu börjar man förstå att det faktiskt inte är så långt kvar (Y)
I skolan idag, började jag dagen med att ha nationellt svenska muntligt inför hela klassen, Va ganska nervös ska ni veta. Å ni ska ju inte tro att min morgon startade så bra :/
Andreas och jag sov djups, hans mobil började larma klockan halv sex, vi snoozade å znoosade vidare, efter en stund frågade jag va klockan var Andreas: Inte är den sju än i alla fall.
Jag somnade vidare, väcktes i alla fall av att pappa som tagit ledigt idag, satt och kollade på tv. Slet åt mig moilen, och jodå, klockan står på kvart i nio.
Vi skulle ha samlats i skolan halv nio, och börja redovisa nio. Ni kan ju tänka er hur jag ser ut, när ja först skäller ut stackars Andreas, och sen bokstavligt talat springer ur sängen, slänger på mig ett par mjukisbyxor och en stor tröja, Lincerna fick ja in innan vi sprang ut till bilen, och sminka mig, det fick jag göra på vägen...Men tro det eller ej, jag hann, otroligt anfådd, men jag kom in i klassrummet prick klockan nio. Så jaaa, kanske inte direkt nån bra start på dagen :/ hmm..

Nu i alla fall ska ja ta å ringa till Andreas å höra om vi kan hitta på nåt. Men ni får ha det så bra sålänge. För nu är det LOOOOOOV!<3

RSS 2.0