tjo alla glada..

Hej hopp. Är hemma från skolan, då jag har en massa hål timmar jippiie.. hmm, vi får väl se om ja orkar pallra mig iväg till skolan igen. (vilket jag inte tror) Blir nog te å va hemma med lurvisvovven å mysa i soffan istället :D.Gammel vovven ligger här bevid mig på en hög med kuddar. Ser ganska komiskt ut faktiskt. Men han lyckas minsann. Känns faktiskt inte så lockande att lämna honom själv här hemma igen. Så jag blir nog kvar här.. hoho.
Nää nu ska jag fatiskt glutta på lite the hills avsnitt. Slänger in en bild på gullvovven..

(kärt barn har många namn)Ni får hade så bra :D kram kram

julmarknad

Tjaa, idag har jag och andreas babe vart på julmarknad :D. Det var faktiskt riktigt mysigt! Man fick lite julstämmning i alla fall. Först knalla vi in i det "stooora" tältet mitt på torget, där man träffade klasskamraterna som försökte tjäna lite pengar till vår student, sen knalla vi vidare till kungscafét där vi unna oss en varsin varm choklad. Vi hittade även stan här i kristinehamn å knalla runt där en stund.. Hoho, det går ju ganska snabbt. Vi gick in på intersport där jag blev helt kär i en jacka :O, men dock var den vääldigt dyr, 5000 spänn. Men den satt som gjutet. Blir nåt å önska sig i julklapp kanske.. Nää, nu tar jag nog och slänger in lite bilder :). Ni får hade så bra!


Jag har gått och blivit snål ^^

Hej, hej. JO som överskriften säger, jag har gått och blivit snål. Skulle ha vart ute idag, men kände att jag behöver spara lite pengar. Så ja beslöt mig för att ha en mys kväll med Andreas istället. Känns helt okej faktiskt! Fast ja, så mycket har vi väl inte direkt vart med varann, han "lanar" nämlingen tillsammans med Tim. Så jag och Sofia å jag sysselsätter oss med våra datorer ist ;D Så ja, helt okej kväll för mig (Y).Senare blir det krypa ner i sängen och glutta lite på the hills. Jo det jag egentligen skulle skriva om, är ju va ja ska ha på mig på nyår. SÅ tänkte slänga in några bilder, på vad jag kan tänka mig att ha för nåt :) Här kommer det...Dessa tycker ja va lite läckra :)
Men hade bra! kanske uppdaterar lite senare ikväll (Y)

woo

Hellu, jaa nu är de snart jul :D Fick min lön idag. Så nästa vecka har ja planerat att antingen åka till karlstad eller till örebro för å julhandla :) Jag älskar verkligen julen! Det är inte riktigt klokt, men jag tycker fortfarande att det är lika roligt på jul som jag tyckte när jag var liten. Fast nu tycker jag bättre om att ge bort julklappar än att få. I år blir det väl som vanligt. Inga ändringar vilket faktiskt är väldigt skönt.
Ska iväg till Freja busan här snart. Hoppas att hon inte har rullat sig.^^ Men blir ingen hoppträning för mig ikväll får bli nästa vecka i stället. För jag känner mig inte riktigt frisk än. Men snart ska ja bannemig ta upp ridningen. (när det blir lite trevligare väder) Men, men igår julpyssla vi här hemma. Julkortstillverkning. Så alla nära å kära, nu ska ni förvänta er ett hemma gjort julkort i alla fall :P
Slänger in en bild på mig och Siri..

RSS 2.0