tagga!

Nu är de bare te å börja tagga tills ikväll!! :D Om en och en halvtimme slutar babe, då blir det kanske lite förkrök^^. Sen iordningsfix :D. Sen är det hon och jag som gör den här stan osäker till tusen! Blir en tvådadgars med de bästa!
Nu minsann ska ja ha kul! Vare sig ja vill eller inte.
Skriver väl kanske nåt inlägg i möra. Hade bra tjing tjing
(ni hittar mig i öltältet)


hörrnii

Hej alla, idag har det minsann vart lite fint väder. Kallt men soligt :D! HAr faktiskt fått användning av mina solglasögon.
Idag har vi haft esteternas dag. Det var riktigt roligt att de alla duktiga elever sjunga, spela och dansa. Man blir minst sagt sugen. Nu är det inte långt kvar, jag räknar dagarna...

Snart helg det vill säga i morgon. Då blir det öltält, mastmagasinet, och den/ de bästa. Kan det bli bättre? knappast.

Dagens citat:

I don't care if you hate me, I don't live to fucking please you


citat

kvällen/nattens citat!

Sök kärleken och du möter den aldrig, fly ifrån kärleken och den kommer att förfölja dig ..


jag kanske är

Jag kanske är dryg. Men DU förtjänar det!

löshoppning

Nu ni har ja fått in bilderna från löshoppningen, ni ska få lite smakprov :D
Fia måste allt säga att du har dig allt en grann häst! :D

Linclusen :D

uppdatering hör och häpna...

Haha ett sent sådant minsann. Å Fia jag ska skicka bilderna nån dag, har tyvärr inte haft ork och tid. Men ja ska lägga in dom på datorn snart :D(Y)

Sen undrar ja om du även skulle kunna kolla om det gå å köpa en usb-kabel till min nokia N95a på Anovo? Skulle verkligen behöva en, då jag har massvis med bilder.
I alla fall, gårdagen var kanon. Haha blev en hel del snack, skratt och goda miner. Tror att jag i alla fall somnade runt en klockan sex på morgonen. Blev en hel del vin (herregud vad jag känner mig vuxen) , som jag dessvärre fick känna av idag. Men det kunde vart värre. Det var värt huvudvärken. Mitt liv börjar få en mening, det börjar faktiskt knalla uppåt.
Ska sluta tänka på han/det en stund. Känner att jag nog behöver lägga ner detta. För det tjänar tyvärr ingenting till. Men visst blir det väl bättre? :D Jag ska va glad för det jag har, min familj, mina vänner och alla mina djur. Jag är frisk, saker man lätt tar för givet.

Se framåt! "utåt och uppåt" citat från mamma. Det ligger något i det. Man ska inte kolla inåt och nedåt.
Allt för mig denna gången. Hade så bra för det ska banne mig jag ha!

Driver du med mig?

Hihi det mesta jag får höra är... Nej, är du seriös?, Driver du med mig?
Men nej, det gör jag inte. Det är det som är det roliga. Svaren som oftast följs av ett: Herregud, det trodde jag aaaldrig.

Den 22e ska jag iväg på löshoppning, Fia, är det för sent att anmäla min lilla toka tror du? Filmkameran blir med, samt systemkameran!
Längtar redan nu!
Men, men nu ska ja glida ner i badkaret, med härlig musik och tända ljus. För att sedan invänta min underbara Frida som ska komma och underhålla mig. :)
Det tackar vi för.
Mitt nya motto, är nog att ta vara på livet då man bara har ett. Så det är vad jag tänker göra. Jag ska utgå ifrån att JAG ska ha det så bra som möjligt. Jag ska sätta mig själv i det första rummet. Äntligen!
Känner att jag missats en hel del. Så nu ska jag leva loppan :D Och hoppas på att jag nån gång i framtiden hittar min lilla prins. <3
Blubb på er!


sent inlägg

Nu kommer ja med ett utav mina sena inlägg. Ska snart krypa mig till kojs, men vill bara få ur mig, att jag kanske, kanske, kanske kan börja bli kär jag också! Det var länge sedan och allt är lite komplicerat! Men härlig som bara den. Men som vanligt vill jag inte hoppas på för mycket, då jag oftast blir besviken. Men som någon en gång sa, att jag inte bryr mig om någon annan, och alltid tar det jag vill ha! Det tar jag som en komplimang. För va fasen, om man inte tar åt sig, så får man ju inget. Inte fasen tänker ja va en tråkig och blyg brud, som knappt vågar öppna mun. Det blir bara pinsamt för alla i omgivningen. Men nu får vi se vad som händer. Men jag börjar se hoppet! :D

I alla fall, nu är Skagern runt bokad och klar! Så i sommar kommer ni träffa mig å min lilla polle ute i skogen runt sjön Skagern. Det kommer bli kanon. Hoppas nu bara att det blir någorlunda bra väder! :)
Skriver nog kanske något inlägg i morrn, om jag har nåt vettigt å skriva. Men hade bra och sköt om er, så hörs vi. Kram kram<3

RSS 2.0