....

Ett litet förlåt vore ju på sin plats. Eller åtminstone en bättre ursäkt!

Är extremt arg, ledsen och besviken. Man kan då inte lita på många. Det värsta är ensamheten, jag känner mig så fruktansvärt ensam. Men ensam är stark! Och ensam lär jag förbli.
Tack och hej. Väntar med spänning på morgondagen, kommer det bli den underbaraste sommaren, med de bästa och underbaraste varelserna som finns? Spännig.

Daxs för uppdatering igen...

Var på kps i morse igen. Gick bra :D Är riktigt roligt faktiskt. Dock va vi inte så många, fyra stycken. Men folket va lite mer pratglada idag, så det va kul! Sen har jag vart i stallet å gosat med hästarna :9

I morgon följer Andreas med mig till karlstad, har fått lite pengar av min älskade mamma, så ja kan köpa lite nödvändigheter (till mig själv), ska bli kul å få kika runt lite på stan. Så efter KPS i morrn intar ja storstaden ^^ Sen i morgon kväll ska vi åka iväg med Solero till Quarter hill ranch :D Vi ska på kurs. Ska bli riktigt skoj. Tar nog lite bilder som ja lägger upp i morrn. MEn nu ska ja kika vidare på dum, dummare.

hoppla hoppla.

Med en hel del missnöjda läsara skriver ja vidare... :D

Hmm, va har denna dag att komma med? Vart på KPS från klockan nio till klockan tolv. Vi ska lära oss att skriva ordentliga CV,n leta jobb, umgås med folk, få in rutiner, gå på studiebesök, prata om framtiden och så vidare. Känns som att detta kommer bli kanon! Skönt att få in lite rutiner igen.

Idag va vi på Jysk, kan nog inte direkt säga så mycket mer om det.. Men det var trevligt och gick bra. Synd att det inte är många i gruppen som pratar. Men pratglad som jag är så babblar ja på. De får väl tycka vad de vill om mig.. hihi. Sen vart det iväg till stallet en snabbis där jag mötte en snäll Terese som hade mockat lite boxar å stod å pysslade med Solero, men hon fick snabba iväg sig till sitt jobb så fort ja kom dit.

Nää nu har ja ingen lust å sriva nåt mer.

suck.

Kan killar verkligen bete sig hur som helst? Jag kan tycka att det kan gå överstyr ibland. De tror att de kan bete sig hur som helst. De kan tyvärr inte bestämma över oss tjejer. Det tycker jag är så fel.

I mitt fall är det inte min pojkvän som är boven, utan min kompis. Hon ska tydligen inte få umgås med mig för att jag endast är en bitch och drar med henne ut på krogen hela tiden. Sen när började jag med sånt?

Vad är det med killar egentligen? Hur kan han säga en sådan sak? Som om det är jag som draaar med mig den här tjejen, med våååld till krogen. Va fasen, hon har väl en egen vilja. Jag tvingar aldrig någon att följa med. Ibland blir jag till och med medbjuden ut. Ja kan inte annat säga än att detta är tragiskt!

Det jag vill säga med detta är, du din jäää*la r*vslickare, kom och prata med mig om det är nåt du stör dig på. Men det vågar du inte för du är så otroligt feg. Väx upp!

UUUh va jag är arg! Blä, blä, blä!!!

RSS 2.0