nu ni

Nu blir det Idol :D,
Måste även gratulera pojkvännen min som fått fast jobb på charterbuss!<3 Så nu kanske vi kan skaffa nåt eget snart!!

jaha

Då har man skrivit in sig på arbetsförmedlingen då... Hmm, vi får väl se hur detta går. Ska nu till veckan knalla dit å visa vem jag är. Sen är det jag som skickar ut cv,n för glatta livet. Hoppas även att ja kan få en jobbcoatch.

Seen har jag beställt klippning, färgning samt slingningstid i Bäckhammar, ska bli ytterst intressant :), men nu ska ja fortsätta mysa med djuren i soffan. Tjo, tjing!

jobbig natt..

Ja, har haft en extremt jobbig natt. Gick och la mig klockan elva nån gång, somnade inte förrän klockan fem på natten. Det kan vi kalla hemskt! Tror ni inte att jag har urinvägsinfektion IGEN. Ja blir inte riktigt klok på det! Så nu har jag vart på sjukan och fixat medecin, så nu känns det lite bättre :). Älsklings pojken körde mig dit, tack och bock.
idag har ja tänkt fixa till lite i paddocken och försöka ställa in Freja där, då hon helt har tröttnat på sjukhagen nu. Sen är jag sugen på å baka muffins :P. Så det ska jag nog göra serni. Kan lägga in en bild på dom sen. Kan även tillägga att sökningen till vårterminen öppnat. Funderar starkt på och säka igen! För nu jäklar ska ja börja plugga jag med, ordentligt! Skriver nån rad senare. Tjing, tjing.

regnar

Det regnar. :(, Ska alldeles straxs åka upp till min tokhäst, som de har fått ställt in på grund av att hon inte tål att stå i sjukhage längre, då hon stegrar och sparkar bakut. Så det känns väldigt osäkert att ha henne där. Så hoppas på att jag kan få låna nån häst i stallet och ställa i en lite mindre hage tillsammans med Freja. För som sagt, hon får inte springa. Men vem vet, nu kanske hon har blivit helbra i benet och kanske inte är ett dugg halt. Ska jag våga springa lite med henne och se idag tro?
Så får det bli. Hade en helmysig kväll med Andreas igår, så nu kan ja nog hålla mig ett par dagar själv här hemma. Mamma jobbar kväll idag, så jag har laddat upp med filmer och glassmys i soffan tillsammans med vovven ikväll. Ska nog få den här dagen att gå också, eller va tror ni?
Ja, ja nog tjatat om det. Nu ska ja byta om. HAde bra så länge. Kram kram




käk

Snart blir det käk med mammsen :), sen ska ja packa mig iväg på min mopeeeed. Hatar å åka moped! Blä, men dagens ilandsproblem är hur ja ska få med mig min ben and jerry glass utan att den smälter... :/ Men som Andreas nyss sa, det är bara att ja slänger med en isklamp hmm, vi får se hur det går, får slänga den i frysen så fort ja kommer fram :).

måndag :)

En början på en ny vecka :). Känns helt okej, då jag är ledig i hela två veckor hehe. Vad händer idag, huummm... Ska åka upp till min lilla halta lotta och gå en promenad. Sen ikväll ska jag ta mig ett bad, och kika på nån bra film. Var ute med vovven en sväng förut, är riktigt varmt ute! Helt otroligt, tänk er om solen kunde vara framme va skönt det skulle vara då.
Jag är lite sugen på att åka iväg och köpa mig en godispåse, för ja antar att älsklings Andreas åt upp mig som jag hade med mig till honom i förrgår.. :/ Men det kan ja väl bjuda på :P.
Nää nu ska ja surfa vidare :) kram kram

hum

Jobbiga ex? Va jag ett sånt tro? Och om jag nu var det, så hade jag, om nån skäl till det. Men som nån någon gång sa : Ja, du tar ju jämt va du vill ha! Va man än säger.

Det passar nog ganska bra in på mig, även om det inte är så positiv.. Men ibland måste man va lite egoistisk och ja, hmm ta det man vill ha. Jag är väl inte dum heller. :D Den som kläckte den kommentaren tänker ja inte läcka ut med namn här, men den som känner mig vet.

Men det jag vill säga är att jag aldrig utgår ifrån att göra någon ledsen. Det är det värsta jag vet, då jag själv så många gånger blivit ledsen om vad folk har skrivit till och om mig på internet. Men på ett sätt har det gjort mig till en starkare person, jag tar inte imot skit! Inte längre, då, då kunde jag göra det. Jag kunde sitta hemma å tjuta över nåt någon osäker person suttit och skrivit om mig. Men inte idag. Jag har lärt mig att stå upp för vad jag tycker och tänker. Så jag tar det hellre med personen öga mot öga. Det är det bästa, för de flesta, de "elakaste" är så fega så att de inte vågar säga nånting. Då är det jag som står där med segern i handen. Den känslan är obeskrivlig ska ni veta.

Men nu ska jag kasta kröppen te löppa :)

SÅ har du nåt imot mig, kom till mig och snacka istället! :) Vem vet vi kanske blir bästa vänner ^^ Glöm det jag har sagt om att jag är långsint. hrrmmm...

Frugan

Har frugan här på besök :) Det menas Ben and Jerrys och massa tjejsnack :)..
Just nu kikar vi på Mamma Mia, tokstollan går och tjatar om att den är så dålig, å de sjunger såååå dåligt. Och så har hon inte sett den :O, skam, ja skäms!
Filmen är UNDERBAR! Har faktiskt hört Frida skratta minsann.. SÅ nu får hon allt ta och ändra uppfattning ^^.

Nää nu ska vi kika vidare :)

När kvinnor väntar på sex, är det som att vänta på snö ! Man vet inte hur många cm man får och inte heller hur länge den blir kvar...... men halt blir det !

tlööött

Ja är så trött! HAr precis kommit hem från jobbet, va en hel del folk måste ja säga. Men nu är ja ledig i nån vecka hehehe. Sen har ja käkat, mamma och pappa har varit hos farmor och ätit så de tog med mat därifrån, fisk vart det idag. Så nu ska ni veta att jag är mätt och trött. Ska nog ta mig en tupplur innan det bär av till stallet. Sen blir det nog däcka i badkaret samt burra ner mig i soffan med monster vovven å kika på alla bra serier som går ikväll. Och Fia, i morgon eller någon annan dag som det passar dig ger vi oss ut i skogen! Måste rida in mina nya ridstövlar :P.. Skriver nog lite senare. HAde bra kram kram

Hemma

Hemma igen efter en myskväll hos älsklingen :), det behövdes vill ja lova. Vi kollade på top gun två, och ni ska veta vad jag skrattade. Ska snart bege mig upp till jobbet, efter det blir det kanske en sväng iväg till Ölme å rida lite polle med moster busFia :D.

Skriver nån rad senare när jag kommer hem. Och Emelie, stå på dig! Det är verkligen inte roligt att gå i skolan alla dagar, fy satan va jag förstår att du är trött. Men nu är det inte långt kvar, keep going!<3

Får bli en gammal bild på min älskling. Får ta lite nya nu när det är så fint ute :)<3

väntar väntar

Att vänta, det är något jag är bra på -.-.. Men Han har loovat att han ska komma I alla fall titta förbi en sväng :).  Ja kan vänta i hur många timmar som helst. Bara han kommer.

Annars ikväll ska vi fira pappa. Vi ska äta god mat (vilket självklart består av kött) som vanligt. Måste säga att jag inte alls är ett så stort fan av det. Men mamma å pappa tycker om det. Köpte en gör snygg t-shirt till pappa, och till den en tröja med knappar och fickor, så han kommer bli snyggaste pappan i stan tror ja :) Ja borde bli stylist ;D.

Men som sagt presenterna har han inte fått än.
Nu återstår väntan.......Uppdatering LATER...

Sleten

Vet inte varför, men är otrooligt trött idag. Så just nu ligger jag i sängen å drar mig.. Ska även försöka dra upp vovven ur sängen med så att vi kan knalla iväg på en promenad. Senare ska jag iväg för att köpa en present till pappa som gfyller år idag. Men vad ska jag köpa? Har ingen aning om vad han vill ha. För vad tror ni han säger om man frågar? ... : ja vill ha en biiil!, en snaaabb biiiil. Jo men visst tjena, självklart ja köper en bil till dig farsan -.-. Så får väl bli det gamla vanliga, får springa lite i våra stoora affärer å kika efter nå klädesplagg. Eller så kanske ja köper ett sånt där samlar glas från Lasse Åberg, alltid nåt. Näää nu ska ja nog kika vidare lite på internet innan jag orkar mig upp. hehe

Hade bra så länge :)


Har precis

Nu har ja precis kommit hem från min nalle björn, hade en hel mysig kväll natt med den bästa :).Gör mig redo för att åka upp till min andra snuff som väntar uppe i stallet<3. Ska göra rent lite kaninburar samt pyssla om halta Lotta, kanske gå ut på en liten promenad. Senare blir det dra hem och åka till jobbet 17.45. Om ja känner mig sugen? Nää. Inte så värst kul med kvällspass -.-... Då hade jag hellre jobbat på dagen!

Men face it! Ja ska va glad som får jobba några timmar i alla fall. Blir till att gå ner till arbetsförmedlingen snart, och försöka få något annat jobb. Till helgen, har ja inte planerat att göra så mycket. Blir kanske att jag sticker iväg med tjejjorna till mastis, eller om min lille älsklings kille vill umgås med mig lite i helgen. Det får vi se, eftersom han ska jobba fredag och söndag. Kan nog bli lite tight.. :S
Nää nu är det daxs att byta om till stall kläder. Göra nåt vettigt, det går inte att ligga och gosa hela dagen ;P. Hörs kanske en sväng ikväll hejdo<3


väntar

Väntar på att mysen ska komma och hämta upp mig för en myskväll hemma hos honom :)

Vi har bestämt oss för att försöka igen. Den här gången, känns det bättre än det någonsin gjort. Vi vet nu vart vi har varandra, och som jag en gång sa : Om jag nån gång tappar bort dig, kommer jag alltid hitta tillbaka.
Och som du en gång sa: Forever and ever babe!

Det är de orden som virvlat runt i mitt huvud då vi inte vart tillsammans. Men jag har ändå alltid vetat, ändå aldrig slutat tro. Och det gjorde jag rätt i.
Det ska funka, det ska jag se till, av hela mitt hjärta!


Man ska aldrig kasta bort det man en gång haft, och aldrig ta något för givet!<3

arg tjej

Arg och ledsen idag!

Hungrig är ja också, är sugen på våfflor, men måste äta upp en gammal köttbit i kylskåpet :(, inte alls sugen på den. Vill ha våfflor!!!!

morrn morrn

God morgon på er. Solen skiner ute. Hoppas det håller sig fint hela dagen :), visserligen spelar det inte mig någon roll, då jag ska tillbringa dagen på ATG Färjestad idag. Åker iväg med Freja snuttan klockan ett idag, jag håller tummarna  på att hon blivit bättre under de här tre veckorna som hon har stått i sjukhage. För nu vill jag ut och rida!
Det är väl vad jag ska ägna mig åt idag, hinner nog inte med så mycket annat :/. Annars har det väl inte hänt så fruktansvärt mycket.

Måste verkligen till arbetsförmedlingen nån dag. Det här går inte. Måste skaffa mig ett rejält jobb. Men, men nu ska ja försöka klämma i mig lite frukost innan det bär iväg till stallet.


Glaaad!

Mina ljus har kommit, samt min giraff :D Kan inte bli bättre.
Slänger in några bilder sen hehe.

mina inköp :D

Mina underbara nykomlingar :D


Två tidningar som sysselsättning i bilen :P

Nya höstskor :P, utan klack, hör och häpna ^^

Min underbara nykommling :D, Så nu vill ja på nån fest så ja kan ha på mig den :D

I love it!

Köpte mig ett par jeans också, tyckte ja behövde det. hehe

...

Sist men inte minst ett nytt navelsmycke :)

meera bilder :)

Jennie utanför en pub hehehe..

Ett par fina tavlor ja tog kort på, behöver lite inspiration. Så nu blir det till att börja måla igen :)

God morgon :D

MAmma och Carina klara för tjejmilen, nästa år ska jag nog också försöka följa med å springa :P

Aaand the duckface <3'

Nu har ja inte så mycket fler bilder, håll till godo :)

Lite bilder från sthlm :)

Här kommer lite bilder ifrån Stockholm :)


Jennie på hotell rummet :)

Jennie och jag hade gjort i ordning oss för en kväll i gamla stan.

Mamma på hennes och Carinas hotell rum.

Mamma, Carina och Jennie straxs innan vi knallar iväg mot tunnelbanan :)

Trion i gamla stan, jätte jätte fint var det där!

Jag och Jennie i gamla stan :)

Efter att vi hade knallat runt i stan, så hamnade vi på en helmysig restaurang, den låg i en "källare"..

Carina har en djuup discution mer mamma..

mamma inne på restaurangen. :)

en tredjedel utav syskon skalan :)

Hemmavid igen.

Herreminge va vi har haft det kul! Kommer slänga in en hel del bilder, men just nu ska ja borsta tänderna och slänga mig i sängen. Är helt slut! Kom hem klockan tio och vi åkte ifrån sthlm klockan sex, så vi har suttit en hel del i bilen, på grund av att vi har kört lite fel, samt vart i Örebro för en fika paus hos brorsan :), berättar mer i morgon. God natt<3

Hemmavid igen.

Herreminge va vi har haft det kul! Kommer slänga in en hel del bilder, men just nu ska ja borsta tänderna och slänga mig i sängen. Är helt slut! Kom hem klockan tio och vi åkte ifrån sthlm klockan sex, så vi har suttit en hel del i bilen, på grund av att vi har kört lite fel, samt vart i Örebro för en fika paus hos brorsan :), berättar mer i morgon. God natt<3

Idag bär det av..

Jag är spänd, snart går bilen mot Stockholm. Undrar om jag har fått med mig allt? :D Har precis länsat mitt sparkonto och satt över pengar till mitt konto, så att jag inte ska va helt pank. Kan ju hända att jag hittar ett par skor ;O. Ska bli både kul och skönt att komma bort ifrån stan i helgen.

Gick upp klockan kvart i sju idag, hör och häpna. Klockan sju stod mamma och jag i stallet och slppte ut hästar, och gav dom mat. Vi vart klara klockan åtta halv nio sådär. Så idag har jag hunnit med mycket. Kommer nog somna skönt i bilen sen ;P.
Kommer inte kunna blogga så mycket under helgen, men på söndag är jag tillbaka. Då slänger jag in en massa bilder :) Ni får ha det så bra. För nu ska jag gå och käka frukost.

kvällens citat

"Bakom varje framgångsrik man står en förvånad kvinna!"


tar kvällen.

Nu ni, är ja trött. Kom precis hem efter att ha kikat till Freja, hon stod så fint i boxen och mumsade hö :). Har snart packat färdigt inför i morgon också. Så nu känner jag mig faktiskt klar för dagen. En ganska skön känsla, känner mig väldigt nöjd med tillvaron helt och hållet. Men fick jag ändra på nåt, så önskade jag att du var här. Men man ska ha egentid, och just nu är han med stort H, uppe i värmland och utövar sitt intresse för fullt. Så efter helgen hoppas jag att han har lekt klart. Så under tiden får jag pyssla med mina intressen. Jag har lärt mig att man ska kompromissa för att det ska funka. Och den här gången så ska det göra det, de ska ja se till! Känner på mig att det kommer bli bra igen. Nu blir det till att mysa ner i soffan med mamma och kika på nån bra fredagsfilm. Vi hörs säkert en snabbis i morgon bitti. Hade så bra så länge :) kram, kram

glad.

Att ett sms kan göra en glad och sväva på moln en hel dag. Helt otroligt egentligen. Men det var endast bara för att det kom ifrån dig!

Den här dagen har vart, hm lite knepig. Har inte hänt så mycket. Va uppe till stallet en sväng å kolla till halta lotta. Gjorde det jag skulle där, sen vart det åka hem å käka lite mat, stuvade makaroner :P. Har tänkt att börja packa lite tills i morgon, då det bär iväg till Stockholm med mamma, Ingrid, Carina och Jennie. Det vankas tjej milen. Jag och Jennie följer med som vatten flickor. Och shoppingsugna då förstås :). Så i morgon förmiddag bär det av. Vi kommer förmodligen fram runt en två, tre tänker jag. Då blir det till att packa sig i ordning på hotellet, för att senare på kvällen ge oss ut och äta. Så några fina kläder slinker allt ner i väskan.

Nääej, om man skulle ta och springa ner till duschen å tvätta håret, för att senare inta soffan och myskläderna.
Skriver nog nån rad innan ja går och lägger mig.


oxhälja.

Hmpf, jag är inte nöjd! Gick upp idag vid halv tio i hopp om att åka till Oxhälja med mamma. Får då reda på att det inte "öppnar" förrän klockan fem i eftermiddag. Vad är det för vits? Varför kunde de inte ha startat det igår? Så att det kunde va fredag, lördag och söndag. Dåligt.

Så nu får vi väl se om vi åker dit, mamma kände sig inte så sugen. Så då har jag gått upp, och sminkat mig helt i onödan. Va ska ja göra nudå? Nää men det blir väl å sitta framför tv,n å vänta på å få åka upp till stallet å pyssla där.

Har sökt tre jobb, så nuni. Ska eventuellt ner till arbetsförmedlingen nån dag och skriva in mig där. Måste få något att göra. Ångrar grovt att jag inte stack till örebro och skrev in mig på deras universitet förra veckan. Varför i hela världen gjorde jag inte det :/. Får kanske söka igen till våren och skriva in mig då. Här kan jag ju inte va!


citatet för kvällen.

Uppdatering på väääldigt länge..

"En del kvinnor följer sina män, andra följer sina drömmar"


RSS 2.0