janiii

Nu har jag också körkort! :D De va allt på tiden ^^

ont i ryggen

Ja har fått ont i ryggen. INTE bra.. :(

men, men går förhoppningsvis över :) Idag vaknade jag och gick ut en sväng med bus vovven. Sen vid klockan ett halv två blev jag upphämtad av Mira för att ta en långtur i stallet. Va riktigt härligt. Solero skötte sig felfritt, fastän att de va snö ute så vart det inte mycket bus alls. Han är riktigt härlig. Och vilken galopp han har sen, som en gunghäst! Nu ska ja käka lite chips med mor och far :P. Sen i morrn så ska ja sova tillsammans med pojken, han ska upp å jobba i morrn bitt klockan fyra och bege sig till Norgeland. Så då får han sova själv ^^... HAde bra alla tjing tjong

Halloween fest

Jaaaa, snart halloween. Då är det klart man måste ha en utklädnads fest. Frågan är om vi skulle våga va här hemma hos mig?? Eller om vi ska skippa det, vilka ska vi bjuda?
Ett måste är i alla fall att alla måste klä ut sig! :) Jag har hittat jätte många bra hemsidor med utklädnader.. :P Blir i alla fall jag, Sofia och Amanda som eventuellt får fixa allt. Men det kan bli ganska kul! :) Men mer om det senare. Nu ska ja gosa ner mig i soffan med vovven :)

hemmaa

Då var man hemma igen :). Riktigt skönt att komma till stallet. Om jag är rätt klädd och inte fryser, så kan ja va där hur länge som helst. Funderar på att ta med Solero på en kort sväng i morgon. Eller om jag longerar honom. Kan va bra och se om han kan ta galopp i linan inne i ridhuset, då han har svårt för det när jag rider honom i ridhuset. Fia lotta, om du läser det här får du gärna slå mig en pling och komma upp å kika på godingen! :D
Nu hoppas ja på å få käka lite fisk med mamma å pappa, medans vi kikar på bonde söker fru. Sen hoppas ja på att pojkvännen kommer och plockar upp mig för en myskväll :).
Hade bra så hörs vi i morgon. tjing tjing.

yes!

Uppkörningen klarad! Nu är det bara teoriskiten kvar! Ska boka en tid redan ikväll!!!

Känns gött att jag kommit halvvägs nu i alla fall :). Hade tänkt att rida Solero en sväng idag, men då har han fått något inflamations vaccin va jag fattade det som? Så han ska ta det lungt i ett par dagar. Så får slänga på honom longerlinan i morrn tänkte jag :) Lill skiten. Ni ska förstå vad nervös jag har varit i flera dagars tid på grund av den här uppkörningen. Så jag var lika sprallig somm ett barn när han sa att jag blev godkänd. Åh vad glad jag blev. Inte äns en anmärkning fick jag *stolt*. Fick först köra från HK centret ut till Österviks kapell, sen upp på stora vägen in mot stan igen, där jag skulle köra målskörning till Brogårdsskolan, väl där fick jag parkera på parkeringen vid skolan. Backa in mellan två bilar. Sen fick ja köra tillbaka. Gick hur bra som helst. Känner mig jätte duktig. Så nu blir det plugga teori som sjuttsingen så har jag det där jädrans kortet sen! Det kommer jag hålla i hårt!

Ikväll ska ja sova hos pojken igen. Han harlite sovmorgon så han börjar inte förrän klockan tio. Skönt.
Men nu kom nog mamam hem, så blir en tur upp till stallet. Men snart kan jag förhoppningsvis ta mig upp dit själv! :D:D:D hej så länge<3


trööött!

Halloj alla. Det vart aldrig något inlägg igår, då jag blev upphämtad av pojken och åkte hem till honom å myste.
Har precis kommit hem från badhuset, så nu är ja trött! Det suger verkligen musten ur en å simma samt bubbla bubbelpool :P. Men gött är de, kommer somna som en stock inatt hoppas jag! För i morgon har jag uppkörning, och den här gången ska det gå vägen. Så ja kan få det där förbaskade kortet nån gång. Känner att det är daxs nu.
Var i alla fall uppe i stallet å myste lite med Freja, blev lite låg då hon fortfarande haltar. Inte kul! Men som sagt, vi får ge henne mycket mycket mera tid. Förhoppningsvis har hon inte ont, så pigg och glad som hon är. Tror ja ska ta mig en trösttur på Solero i morgon å hoppas på att det blir fint väder.
Nu ni ska ni få höra. Ja ska på arbets intervju på fredag, i karlstad :D. Sökte ett jobb i Branäs, i caféteria, samt restaurang. Så kanske hamnar ja där hela vintersäsongen :D Blir till å försöka släpa upp pojkvän och hästarna också.. Hmmm. Vet inte riktigt om det är möjligt. Men man kan ju försöka i alla fall. Det är väl det roliga som hänt idag.

Nu ska ja se om ja kan få låna tv,n å kika på desperata hemmafruar :P<3 Hade gött alla. Tjing, tjong.

tjohoo

Hmmm. Hej på er alla mina mååånga bloggläsare ^^ Har väl egentligen inte hänt så jätte mycket. Har vart nere till arbetsförmedlingen och anmält mig nu i alla fall. Sen som kanske inte alla vet, har Solero kommit tillbaka till stallet en paint vallack på 3½ år. Freja har ju blivit i princip utdömd utav veterinären, mindre kul. Vi kan få tillbaka försäkringspengarna om vi bestämmer oss fram till december. Men det blir det inte äns tal om. Hon blir kvar hos mig. Och vem vet, hon kanske blir bättre? Vi ska i alla fall låta någon känna igenom henne i dec då kortisonet har gått ur ordentligt. Så hon är i säkerhet i min ägo. Samtidigt är det ju lite tråkigt att jag inte har någon ridhäst, då det är rida ja vill göra. Men mamma och jag har väl pratat lite smått om att ja kanske ska köpa Solero. Mamma och pappa har dock inte lovat något, men man vet aldrig. Så förhoppningsvis ska jag iväg ock kika på en stallplats nu till veckan. Ska bli lite småkul. Ska snart iväg till stallet å mysa lite med pollarna, ni kan nog få en uppdatering ikväll :) Hade så bra så länge. Kram kram.

äsch.

Länken funka ju inte -.-

röstaaa

<a href="http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=58004&flashparamcontributionid=277050"><img src="http://www.libresse.se/upload/MarketActivities/Campaigns/HorseShow2010/badge-blog-se.png" alt="Årets Häst 2010" target="_blank" border="0" /></a>

Rösta på min underbara häst, som årets sötaste :)


RSS 2.0