nu ni

Nu ni minsann, har jag tränat på min svenska redovisning som ska vara på fem minuter, och fasen va svårt det är. Jag blir ju nervös av att bara sitta och läsa för mig själv. haha, hur ska det då inte gå i morgon? fy satan. Men det blir skönt när det väl är över, då kommer ja känna mig lite lugnare under lovet. Hehe ska faktiskt som Ulrika sa ta det riktigt lungt. Blir ju nån fest å lite jobb å sådär. Men har faktiskt tänkt att ta tag lite i projektarbetet också, känner att ja måste få pyssla lite, det riktigt kliar i fingrarna :P.
Nä, ska nog ta och öva lite mer på den där redovisning innan jag lägger mig sen, känner att jag behöver öva nån gång mer. Måste vänja mig lite av att berätta själv, och låta lite intressant i alla fall.
Sedan i morgon ska jag till tandläkaren, ska laga ett påbörjan till hål. Känns väl lite sådär, kanske inte det roligaste man kan göra. Men det är ju ändå mitt sista år som obetalande kund hos tandläkaren. Då är det väl lika bra att laga allt som går å laga.. Skriver nog en liten sväng i morgon också :D hejdå med er..

bad luck

Hmm, har precis kommit hem från stallet.
SItter här och är berkligen nervös inför i morgon. Då ska vi ha nationellt prov i svenska. Jag som inte gillar och prata inför folk... Det är verkligen inte roligt. Jag har nog aldrig varit den som vart en bra talare. haha, men ska bli himla skönt när det är klart. Tänkte prata lite för mig själv ikväll, om det nu inte blir så att min kära pojkvän vill lyssna på mig (a)
Ja, ja nog om det. Blir nog fest till helgen. Hos Elin, de som känner sig partysugna får gärna komma :D(Y) Vi vill ha dit så många som möjligt! Jag tror det kommer bli en kanonkväll!
hejdoo

Nu är ja här igen ^^

Haha, nu minsann blev ja bloggsugen. Kanske kan bero på att ja sitter här med färg i håret, å bara väntar på att få skölja ur den :P Svider så in i helsike. Men skönt att bli av med den enorma utväxten :D(Y)
Igår busade jag å Freja i stallet, och tusan va roligt vi hade. Älskade Andreas va med och tog kort, så slänger upp nån bild här :) I alla fall, efter att jag varit i sälen så har jag såå mycket att jobba igen. Det började med att ja skrev upp hela sex åtta uppgifter som jag hade och göra. Men nu minsann har jag jobbat så nu har ja bara två uppgifter kvar. Det tycker jag är starkt jobbat.. Jusst det, måste berätta att jag körde halkbana för exakt en vecka sen, ett steg närmre körkortet. Så nu gäller det bara att boka uppkörning å plugga tills ja stuper.. Hmmm :/ Om ja ska erkänna så går jag och drar mig inför å plugga teori. Men måste väl ta tag i saken snart.....

Men, men.. Har tänkt att cykla till Andreas nu ikväll, det värsta är att ja har tappat bort mina hörlurar till mobilen, har lagt av mig dem i skolan nånstans idag :(, men ja får kolla i morrn, å hoppas på att de är nånstans.
Och du Emelie, du ska få hjälpa mig med en snygg layout nån dag hade ja tänkt mig...
Nää skriver nog i morrn om va som händer i helgen :) Hade så bra alla kram kram<3

Min lilla stjärna i ridhuset igår :)

Jag och mi pärla <3

Jag i min uuuunderbara handduk ^^

RSS 2.0