trötteer

Hej hej,. Lika sleten idag som jag var igår. Kan det vara vädret måntro?
Känner just nu för tillfället att jag behöver ett avbrott i mitt liv och göra något helt anorlunda.
Men snart minsann det vill säga inom ett par månader så händer det förhoppningsvis något. Då
är det ju studenten som gäller, sattsa stenhårt på körkort, eventuellt få jobba i Norges turiststad
Stavanger, söka till universitet. Så ja, om jag bara orkar härda ut i ett par månader. Vet
ju nån mer som är lite i min sits.. Som också ser otroligt mycket fram till studenten om inte min kära vän
Amanda. Då förändras även hennes liv till något bättre.

Hästfri dag idag. Käns lite skönt må jag säga. Behöver nog ta igen mig lite. Jag tror att jag kanske kan vara i någon lite deprissionsperiod nu när allt bara är mörkt och kallt. Jag behöver något att se fram imot. Som till exempel på fredag när jag och Andreas ska till mastmagasinet å käka tillsammans med kompisarna, det är inga fel. Sen helgen som kommer är väl inte alls för rolig. Den består bara av jobb. Men tur är så går det ju ganska fort. Tänk snart är vi inne i Februari, en månad närmre till min nitton års dag! En månad närmre studenten. Fy satan va ja längtar ska ni veta!
Nää nu slänger ja in nån bild på mig själv, så ska ni få se vad bra ja mår idag ^^



tack å hej!

morgonpigg?

Hmm, nja tveksamt asså. Ställde klockan på halv åtta, kom väl upp tio i. Helt klart godkänt från min sida!
Tog ut hästarna idag tillsammans med Marie, det gick faktiskt hyffsat snabbt. Sen vid tio gav vi oss iväg på långtur. jag Marie och HE. Gick faktiskt riktigt bra, förutom Ladys å Frejas kollektion (stavning?) med rumporna, kunde gått riktigt illa! Efter en mycket trevligt tur, så var vi hemma på stallplanen igen efter två timmar. Så nu minsann har Freja fått rört på sig. :D
Kom hem för cirka en halvtimme sen, känner mig lite mör i kroppen, ska ta å stoppa i mig en huvudvärkstablett och hoppa i badet :P Sen kommer min Andreas hit en sväng, innan han ska sjussa iväg mig till donkan, ska jobba ett pass idag, hmm... Glad tjej..Men ikväll ska ja i alla fall få sova tillsammans med min älskling det ser ja fram imot.
Just det, jag har fått ett eget pysselrum :D Ja ska ta kort på det sen och lägga in här.. Det är jätte mysigt. Så nu kommer jag förhoppningsvis ägna en massa tid nere på nedervåningen där aldrig någon är annars.
Näää nu ska ja plummsa i plurret ;D hade så bra.. kram kram.

tjaa

Haha idag övningskörde jag på bilskolan... Kändes inte som om det gick så bra :S. men nu var det ju ett tag sen. Ja fick fickparkera, nåt som jag verkligen inte kommer göra när ja får körkort. Haha, men det är väl visserligen bra att kunna kanske. Skolan idag var ganska tråkig, hade bara bild på grund av att jag försov mig, ganska så grovt. Drog även med mig Andreas i det hela också. hehe, Men han får skylla sig själv när han sover med mig. Fick även lite gjort på mitt projektarbete idag.
Sitter å lyssnar på lite musik nu, funderar på å ta mig en kärleksmums som jag bakade igår, den blev faktiskt väldigt god. Men det är inte så mycket kvar, det var typ 30 bitar kanske, vi har kvar typ 5.. Men faen man lever bara en gång..
I morgon är det sista skoldagen, inför helgen, blir fest på kvällen. Känns helt okej faktiskt. :D
näää nu blev ja kaksugen,, hejdo<3

nyyy

Kolla, kolla, kolla. Nu har ja gjort om på min blogg. Haha Har visserligen fuskat å bara kopierat en massa. Men enkelt är alltid bra! Eftersom jag är ganska oteknisk.. Men ja tycker att det blev ganska snyggt faktiskt. Så detta får vara  kvar ett tag tills jag hittar nånting annat snyggt. Men men.
Sitter här på skolan å väntar på sista lektionen. Sen blir det åka hem och mysa med Andreas hela dagen. Andreas är lite småsjuk idag, har börjat krongla med hans mage igen. Vette fasiken va det kan vara. Men vi får hoppas att det går över. Så blir bara en lugn kväll framför tvn. Pappa är inte hemma, så vi är själva.
Funderar starkt på å baka kärleksmums :P Hittade ett så lätt recept, med helt normala ingridienser i. Sånt som man faktiskt har hemma i kylen. Men ja, vi får se om ja har orken och lusten kvar, när jag väl kommer hem.
Men skriver säkert ett inlägg lite senare. Hade bra kram kram

tjaa

jaa, idag mår man som man förtjänar. Men helt klart en mycket lyckad kväll. Kusinen Erik och hans polare johan kom ända från karlstad för att festa med oss brudar + Andreas, jsan och Putte då. Förutom en liten insident som gjorde så att vi fick gå hem lite tidigare så var allt kanon! Så kvällen måste defenitivt göras om.
Malou, självklart tar jag Frejabusan på tisdag. Inga problem. Har inga pengar på mobilen, så jag hoppas att du läser detta, annars får ja ringa ;D Idag va jag faktiskt duktig och gick upp klockan halv tio, fasst dock inte frivilligt,. Kände min tvungen att gå på stallmötet som var idag. Låg inatt och funderade på om jag skulle orka gå. Men jag tog mig minsann i kragen och gick iväg på det.
Men nu sitter jag ialla all här i min obäddade säng. Har städat hela mitt rum, vilket verkligen var välbehövligt. SKa väl snart dra fram snabeldraken om ja orkar. Men njaa, det är tveksamt alltså. Hade även tänkt att jag skulle bädda sängen. Men då har jag ju självklart en lite katt som har legat i min säng hela dagen, och jag har bara inte mage att flytta på honom när han sover så sött ^^ kommer en bild på honom här nedan :)
Nää nu jäklar måste ja spara lite pengar så att ja kan fylla på min kära mobil. :P

Ni får ha det så bra alla, får se om ja orkar mig å skriva en liten snutt i morrn i skogen.. hoho

Min lilla prins<3

nya skor :P

Ja har köpt mig ett par nya skoooor :D(Y)
Ska ha dessa under student balen och studenten. Allt är nästan klart nu! Klänningen är snar färdigsydd, och skorna är fixade, handskar, snart "bh.n" Så nu är det bara den vita studentklänningen kvar! Tror ni ja längtar eller?^^

Nu ska plankan bli ännu längre :D

Ska på fest ikväll, kanske tar med kameran får se. Så det kommer kanske ut bilder i morrn.

RSS 2.0