en stormig dag idag.

Halloj där i blåsten. Kan ju nätt och jämt säga att jag höll på och blåsa iväg där ett tag ;)
Men jag klarade mig. Kom precis hem från en liten biltur. Mamma och jag har vart iväg och köpt två balar med spån, fyra paket kaninstänger och en saltsten. Vi passa även på att åka förbi presterud och kopiera ett papper åt mamma.
Så nu sitter jag här hemma igen. Ganska frusen måste jag säga.

Så vad har hänt idag? Jo är ju ledig. På grund av att vi hade öppet hus på brogårdsskolan i lördags. Då fick vi kompledigt idag.
Så jag vaknade i morse klockan nio eftersom det blåste så utanför. Så det var lika bra att gå upp. Prata lite med mamma.
Orkade inte äta någon frukost. Sen satte jag mig och kollade på tv. Känner mig inte allt för pigg idag. Kan det vara vädret?
Men, men sen när mamma kom hem efter en tur med Täppas (vår hund) så bar det av till stallet. Där var det folktomt. Måste säga att det är riktigt skönt att vara där själv. Så jag gjorde i ordning allt i boxen, mockningen gick snabbt idag. Sen när allt var klart tog jag in skitgrisen som självklart hade rullat sig riktigt noggrant. Borstade henne rent medans jag lyssnade på rixfm.
Sen efter en stund började det regna. Så jag satte på Frejsan det rosa fina täcket jag har. Köpt på ullared för 300 spänn. Som hittat. Ja tänkte: inte fasiken kan hon rulla sig nu när dom ska få mat och allt. Då står hon väl ändå still och äter.
Men ack så fel jag hade. Det var som om hon läste mina tankar. Det första hon gjorde när hon kom ut var ju självklart att rulla sig. En riktig skithäst det där.
Men vad gör man. Jo man skiter i det totalt. Ja, ja slut skrivet för denna gången. Hade bra alla kram kra

Slänger in en bild på älsklingen innan vi skulle på fest i lördags :) <3


Klumpig som jag är.

Hej hej alla. Klumpig som jag är, så har jag självklart en stor bula i huvudet. Skulle sätta mig på bänken vid telefonen å prata. Sen när jag kände mig färdig lade jag på och skulle hoppa ner. Och pang, naturligtvis lyckades jag såklart slå huvudet i köksfläkten. Bea lyckas ju såklart med allt.
Men tålig som jag är. Klarade jag ju självklart perfekt.
Idag var man ju lite less på att gå till skolan. Men jag masade mig allt iväg. Var faktiskt en okej dag.
Fick hjälp av mamma igår med ett förslag till min historia uppsats. Det blir att skriva om häxeriet under 1600 talet i sverige. Hur och varför oskyldiga kvinnor och män brändes på bål. Med mera.

okey peoples mitt första blogg inlägg :D

uj, uj va ni ska vara förväntnings fulla ;)
Men det behöver ni inte vara. för här sitter tjejen som inte är så speciellt bra på att skriva.
Men jag kan ju få försöka ialla fall?

 Nå väl. Jag kan ju få börja berätta om gårdagen, vilket var den mysigaste dagen på länge. Det krävs faktiskt inte så mycket för att få mig glad. Efter en heldag med älskade pojkvännen, som hjälpt mig i stallet och utfodra alla mina farliga djur. Så kom vi hem utmattade och lite hungriga.
Då fick pöjken en super ide. Han bjöd mig på kebab tallrik. Å gud va gott det var. Det måste jag få säga. Där gick vi iväg klockan sju på kvällen, i mörkret. Jag i min nya skinnjacka. Älsklingen i sina nya mjukisbyxor. ;)
Här kommer i alla fall tre mysbilder på oss. You make my day honey <3


vackert som få ;)         ♥                    

Men åter tills idag. Dagen började med att vi ställt klockan på halvsju. Så vaknade brevid pojken å tittade på klockan. Säger bara suck. Efter en veckas lov käns det absolut inte kul att gå upp såhär tidigt på dygnet.
Men det var väl bara å pallra sig upp. Hur mycket det än tog imot. Ny dag nya möjligheter.
Jag kan ju i alla fall säga att morgonen kunde starta lite bättre.  Kom upp lite senare än tänkt, hann inte med nån frukost var i princip bara å slänga in lincerna i all hast å ge sig ut i det kalla vädret. Pojken och jag skilldes sedan på halva vägen. Då var det bara å öka takt mot skolan. Kom självklart fem minuter för sent. Men vad gör man?
Dagen började med engelska. Ingen hitt av mitt tycke. Men det funkade. Vi hade mycket pratövningar. För att få i gång alla i gruppen att prata engelska. Vilket inga gör. Så det var lite svårt. Men efter 50 minuters tragglande slutade vi.
Då var det bara att knalla ner till skåpen. Sen bar det av mot psykosocialt arbete som gällde. JAg måste erkänna att det är väldigt intressant. Så den lektionen gick väldigt fort. Sen mot det värsta på hela dagen. De två låånga och sega håltimmarna. Vad ska man göra? Jo jag och Jossan gick stan runt, den som är så stoor.
Men jag lyckades faktiskt hitta en del julklappar på affection vid coop. Så lite fans det allt. Vad jag har tänkt köpa kommer senare. Sen bar det in mot staden. Där gick vi och kikade på kläder i vårt berikade lilla city. Sakta började klockan gå mot
1 då var det bara å dra sig tillbaka.
Historia daxs nu, kan ju säga att jag redan var trött innan jag klev in i klassrummet. Sluta ju självklart med att jag somna. Satt ju faktiskt allra längst bak. (så ingen såg mig) Men till min stora lättnad var jag inte den enda som sov. Jossan sov också i bänken brevid. Då kan ni förstå vilka nödvändiga och behövliga lektioner vi har här på estetbild :)
Men det blir vad man gör det till.
Lektionen gick fort och helt plötsligt var den slut. Bara sista lektioen kvar. Scenografi med Göte. Det duger. Men jag och jossan fastnade med vår ena bildlärare Maud i 40 minuter :$ vi pratade väl lite framtid. Vad man kunde göra när man gått ut estet. Det var faktiskt en hel del. Men inget jag orkar ta upp här.
När vi väl pratat klart skyndade vi oss ner till Göte som väldigt förstående lät oss delta i de sista 30 minutrarna av lektionen utan frånvaro. Kan man få en bättre lärare?
Äntligen blev klockan fyra. Det var daxs att dra sig hemåt. Innan jag stack hem träffade jag pojken på stan en sväng innan han skulle hem och vara barnvakt. Så jag fick tillbaka min cykel och cyklade hem. Åkte till stallet i min oerhört snygga och sexiga stoora oranga overål från telia och stor mössa på hövvet. Vilken hemsk syn. Men banne mig jag frös för fasen icke! Underbart skönt. Möttes i stallet av ett snabbt hej från fiffi som sedan skyndade sig hem. Pluggade sedan i hörlurarna samtidigt som jag hälsade på tessa och jennie. Sen var det bara att jobba på.
Oj, oj nu känner jag att det här blir väldigt långt. Men jag är snart klar du kan vara lugn.
Sen åkte jag hem å lade mig i ett varmt bad. Vilket jag tycker att jag behövde :)
Sen blev det knalla över till datorn å skriva några rader. Så nu sitter jag här å har kramp i handen.
Nää nu ska ja läsa igenom allt å spara. Så höres vi säker snart igen :) hejdå kram alla


♥ Måste bara säga att underbarare person får man leta efter!♥

RSS 2.0